Skiffervägen 18

Gastelyckan , Lund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 285 - 10 385 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Möjlighet att hyra hel fastighet med kontor, lager och markytor!

Upptäck denna moderna och välutrustade lokal som erbjuder en bekväm och funktionell arbetsmiljö. Belägen på markplan med en separat ingång, ger den dig en exklusiv och praktisk arbetsyta. Med en rumslayout som inkluderar ett generöst pentry och pausutrymme, möjliggör lokalen effektivitet och komfort för dina arbetsdagar. Njut av fördelarna med att ha tillgång till lagerutrymme med två markportar, vilket underlättar hantering och logistik för din verksamhet. För ytterligare bekvämlighet erbjuds omklädningsrum och dusch i anslutning till lagret, samt en användbar entresolplan för extra förvaringsmöjligheter. Säkerheten är prioriterad med en inhägnad lokal och utmärkta parkeringsmöjligheter, inklusive laddstolpar intill fastigheten. Dessutom erbjuds markförvaring och yta för ställning om cirka 9 100 kvm, vilket ytterligare förbättrar möjligheterna för din verksamhet. Ta steget mot en smidig och effektiv arbetsplats genom att utforska denna fantastiska lokal idag.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 285 10 385

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Planlösningen för denna lokal, som är skräddarsydd för att maximera din arbetsdags effektivitet och komfort. Med en generöst tilltagen rumslayout som omfattar ett rymligt och välutrustat pentry, samt ett avstressande pausutrymme, kan du arbeta effektivt och samtidigt njuta av en bekväm arbetsmiljö. Lokalen har även ett lager med två markportar och intill detta finns omklädningsrum och dusch, tillsammans med en entresolplan för förvaring. Denna smarta utformning möjliggör en smidig integration av arbets- och lagerområden, samtidigt som den erbjuder bekvämligheter för personalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Gastelyckans Industriområde är det mest etablerade i Lund med cirka 180 verksamma företag inom olika branscher.

Närservice:

Flera restauranger inom gångavstånd och även nära till köpcenter, postutlämmning och bank.

Kommunikationer

Från Gastelyckans industriområde når man lätt motorvägen för vidare färd på E22. Nås även lätt från E6:an. Till Lunds Centralstation tar det endast 15 minuter från Skiffervägen.
Skiffervägen 18

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum