Stenhuggaregatan 8

Kävlinge , KÄVLINGE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butiksläge på torget i Kävlinge!

Vid torget i Kävlinge finns möjlighet till etablering i denna butikslokal om 191 kvm belägen i bottenplan med bra skyltläge. Kävlinge centrum utvecklas med kommunens fokus på att skapa ett levande centrum, Unionstorget har blivit en trivsam samlingspunkt i byn och nu står fastigheten där lokalen är belägen inför en snygg ombyggnation som kommer lyfta Kävlinge Centrum och Unionstorget med dess väletablerade näringsidkare tillsammans med nya etableringar. Som grannar till lokalen finns idag bland annat Systembolaget, Matmakarna, Icha Mochi, Sparbanken Skåne med flera. Fria parkeringsmöjligheter med p-skiva finns i anslutning till lokalen för besökare och personal. Kävlinge har bra pendlingsläge där tåget erbjuder flertalet avgångar i timmen.

Ytor

  • Total yta:

    191 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sten 16

Våningsplan:

1 av 4

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Kävlinge är en växande ort med ett mycket pendlarvänligt läge så väl som en attraktiv och modern företagar- och boendemiljö. Kävlinge är vackert beläget intill Kävlingeån. Pittoreskt omgivet av åkrar och fält och med utmärkta kommunikationsmöjligheter till Malmö, Lund och Helsingborg.

Närservice:

I mysiga Kävlinge centrum finner ni ett stort serviceutbud med exempelvis matbutiker, restauranger, bibliotek, vårdcentral, systembolag, apotek, och banker.

Kommunikationer

Pågatåg och Öresundståg går regelbundet från Kävlinge C till exempelvis Lund, Malmö, Landskrona och Helsingborg. Regionbussar trafikerar bl.a sträckorna: - Kävlinge - Löddeköpinge - Barsebäckshamn Med bil är c:a tiderna: Lund (15min), Malmö (25min), Landskrona (25min), Helsingborg (35min)
Stenhuggaregatan 8

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor