Traktorvägen 6B

Gunnesbo , LUND
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor på eget våningsplan i oktagonformad byggnad!

Kontorslokal på helt eget våningsplan om 300 kvm på andra våningen. Byggnaden är oktagonformad och så även kontoret, vilket ger fönster åt samtliga väderstreck och härligt naturligt ljusinsläpp. I kontoret finns pentry, WC, parkeringsplatser på fastigheten och ett centralt handel- och serviceläge med Mobilia och Nova precis bredvid. Läget är även lättillgängligt för besökare och bra skyltläge!

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Välten 12

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På Gunnesbo finns en variation av bostäder, kontor, industrier och handel. Nära lokalen finns ett stort utbud av service och handel på handelsplatserna Mobilia och Nova. Dagligen lockas stort antal besökare till området Mobilia för besök på Stora Coop, ICA Kvantum, Systembolaget, apotek och Nova Lund med bredare utbud av handel, nöje och service.

Närservice:

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

Vägbeskrivning:

Se Google maps.

Kommunikationer

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.
Traktorvägen 6B

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor