Hammarbacken 14

Häggvik , Sollentuna
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

412 m²

Hyra

Ges vid förfrågan

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Skräddarsytt kontor på 412 kvm i trivsamma Häggvik.

Tillsammans med KGK Fastigheter kan vi på Thule Fastighetsutveckling erbjuda skräddarsydda kontor med möjlighet till lager i Häggviks företagsområde. Blivande hyresgäst kan vara med och anpassa befintliga lokaler utifrån sina visioner och behov. Kontoren präglas av ljus,luft och omgivande natur. 

Trevliga faciliteter i huset är den populära lunchrestaurangen Klasro med tillhörande konferensanläggning. Huset har även ett cykelrum för dem som pendlar och ett gym med tillhörande omklädningsrum.

I huset finns verksamheter i skilda storlekar och branscher vilket medför en trivsam miljö och skapar möjlighet till nya intressanta möten.

Ytor

  • Total yta:

    412 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Omklädningsrum
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Ges vid förfrågan

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Släpet 8

Byggår:

1991

Våningsplan:

3 av 6

Planlösning:

Kontorslokalen på 412 kvm är lämpat för 17 arbetsplatser. Kontoret utgörs både av rumsindelade arbetsplatser, konferens- samt mötesrum, pentry, kapprum, WC samt förråd.

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Natursköna Järvafältet ligger ett stenkast bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I anslutning till huset finns kallgarage och gott om P-platser. Ett stenkast bort ligger Cirkel K.

Närservice:

Med närhet till natursköna Järvafältet likväl som till god service, bensinstation, trevliga restauranger och gott utbud av affärer är läget optimalt. Sollentuna präglas av småföretagaranda och ett företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högst i Svensk Näringslivs årliga kommunrankning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder.

Kommunikationer

Hit är det smidigt att ta sig med olika färdmedel. Sollentuna Station ligger nära med som pendeltåg (40, 41) och flera busslinjer (522H, 612, 685). Närmaste busshållplats ligger ca 50 meter från huset och på 20 minuter med bil är du inne i Stockholms city eller ute på Arlanda.
Hammarbacken 14

Om Thule Fastighetsutveckling AB

Vi på Thule Fastighetsutveckling har skapat högkvalitativa miljöer i över 30 år. När du vill skapa utrymme för lönsamhet i din fastighet, optimera en befintlig lokal för en hyresgäst tar vi ditt projekt till sin fulla potential. Ett projekt kan vara hur utmanande som helst men för dig ska det vara enkelt, oavsett om du använder alla våra verktyg eller bara ett. Vi är måna om detaljer och tänker hållbart och långsiktigt i alla led. När projektet är klart, kan du vara trygg i ett resultat som är minst så bra som du förväntar dig.

Thule Fastighetsutveckling AB

Östermalmsgatan 87

114 59 STOCKHOLM

www.thulefastighetsutveckling.se

Fler annonser från Thule Fastighetsutveckling AB