Rotebergsvägen 2

Rotebro , Sollentuna
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

3 357 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

En trevlig fastighet som rymmer många möjligheter!

Tillsammans med KGK Fastigheter öppnar Thule Fastighetsutveckling upp dörrarna till en unik möjlighet att hyra en fastighet som rymmer många möjligheter. Fastighetens lokaler kan anpassas efter vad ni som hyresgäst vill ha och behöver. Ytorna i fastigheten är generösa vilka erbjuder flexibilitet och rymmer en mångfald av en verksamhets funktioner såsom butik, showroom, säljkontor, lager och verkstad.

Med beviljad byggrätt öppnas möjligheten för en tillbyggnad på upp till 2160 kvm men detta är något som kräver ytterligare åtgärder. 

Beläget intill Bollstanäsvägen och nära E4:an, erbjuder denna fastigheten inte bara optimalt skyltläge utan även bra kommunikationsmöjligheter och snabba transportvägar. Helt enkelt, en god plats för en verksamhet som värdesätter synlighet och effektivitet.

Det gröna och trivsamma villaområdet med närhet till företagsdistrikt skapar en inspirerande arbetsmiljö. Trevliga lunchrestauranger och vardaglig service ligger en kort promenad bort. Rotsunda företagspark är också inom bekvämt avstånd, nära Norrviken.

Övrig information

Övrigt:

Med beviljad byggrätt öppnas möjligheten för en tillbyggnad på upp till 2160 kvm men detta är något som kräver ytterligare åtgärder. Tillbyggnaden kan sträcka sig över 3 våningsplan och omfatta en yta på upp till 720 kvm/ våningsplan.

Ytor

  • Total yta:

    3357 m2

Ytbeskrivning

Befintlig area ca 3800 kvm totalt Plan 1: ca 208 kvm Plan 2: 2050 kvm Plan 3: 895 kvm, varav 545 kvm är entresol. Totala arean utifrån konceptskiss är 3357 kvm, men fastigheten kan uppnå till totalt 4530 kvm beroende på vad ni som hyresgäst vill ha och behöver.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Mötesrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ruladen 1

Byggår:

1979

Planlösning:

Planlösning utifrån konceptskiss, totalt 3357 kvm: Trevligt fastighet i 3 våningsplan med uteplats i sydläge. På första våningsplanet möts du av sällskapsutrymmen såsom lounge, pentry och pausrum, likväl som personal- och omklädningsrum med separat duschutrymmen. På resterande 2 våningsplan finner du säljkontor, showroom, verkstad och lager (entresol). Detta möjliggör en mångsidig och effektiv användning av lokalerna, där varje kvadratmeter är designad för att maximera eran verksamhets potential. Fastigheten kan uppgå till totalt 4530 kvm beroende på vad ni som hyresgäst vill ha och behöver.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningarna runt fastigheten är en naturskön kontrast, där bostadsområden möter livliga företagsområden och närheten till Norrviken skapar en harmonisk balans.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I direkt anslutning till kontorshuset finns idag 66 st parkeringsplatser.

Närservice:

En uppfriskande promenad bort längst Rotebergsvägen finner du lunchrestaurangen Rotsunda Kök & Bar, medan KOM Köpcentrum (Bollstanäsvägen 1) erbjuder flera trevliga lunchalternativ. Tvärs över Bollsta-näsvägen, i det historiska 3M-huset, finner du Friskis&Svettis för en aktiv livsstil.

Skyltläge:

Bra skyltläge då fastigheten ligger belägen intill Bollstanäsvägen samt nära E4:an.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är smidiga och varierande. E4:an ligger nära och på 15 minuter tar du dig med bil till Stockholms City. Flera busslinjer har hållplatser utanför kontorshuset (Bollstanäsvägen), och en kort promenad bort når du pendeltågsstationen Rotebro. Med pendeln tar du dig till T-centralen på 20 minuter och Arlanda på endast 10 minuter.
Rotebergsvägen 2

Om Thule Fastighetsutveckling AB

Vi på Thule Fastighetsutveckling har skapat högkvalitativa miljöer i över 30 år. När du vill skapa utrymme för lönsamhet i din fastighet, optimera en befintlig lokal för en hyresgäst tar vi ditt projekt till sin fulla potential. Ett projekt kan vara hur utmanande som helst men för dig ska det vara enkelt, oavsett om du använder alla våra verktyg eller bara ett. Vi är måna om detaljer och tänker hållbart och långsiktigt i alla led. När projektet är klart, kan du vara trygg i ett resultat som är minst så bra som du förväntar dig.

Thule Fastighetsutveckling AB

Östermalmsgatan 87

114 59 STOCKHOLM

www.thulefastighetsutveckling.se

Fler annonser från Thule Fastighetsutveckling AB