Travbanegatan 1

Elisedal , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

960 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lager med tillhörande kontor i Elisedals industriområde.

Nu finns det möjlighet att hyra en lagerlokal med tillhörande kontor i Elisedals industriområde. Lagerdelen är ca 700 kvm och det tillhörande kontoret ca 250 kvm. Lagerdelen har inlastning via en port som är 4x4 meter, och den invändiga takhöjden i lagret är 5 meter till balk. Kontorsdelen är rumsindelad.

Ytor

  • Total yta:

    960 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lager, Travbanegatan 1, 960 m², Travbanegatan 1, Malmö

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett strategiskt läge för logistik och synlighet för ert varumärke. Fastigheten syns från E6 och E65 som dagligen är högt trafikerat. Området Elisedal och Jägersro har hög företagsamhet och en bred blandning av branscher.

Närservice:

I närheten finns Jägersro med handel, lunchrestauranger och service. Vid Lockarpsavfarten finns stort utbud av snabbmatsrestauranger och drivmedel för personbil och lastbil.

Kommunikationer

Optimalt logistik- och pendlingsläge med närhet till E6, E20, E65 och E22. Avfarter och påfarter finns inom 1-4 min från fastigheten. Busshållplats finns inom kort promenadavstånd som sträcker sig över många stadsdelar i Malmö. Parkering kommer finnas på fastigheten.
Travbanegatan 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor