Kranbalksgatan 4

Erikslund , Västerås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Tillfälle att förvärva ett unikt koncept med denna friköpta industrifastighet. Såväl företagare som privatperson kan köpa denna kostnadseffektiva f...

Tillfälle att förvärva ett unikt koncept med denna friköpta industrifastighet. Såväl företagare som privatperson kan köpa denna kostnadseffektiva fastighet i Erikslunds Handelsområde. Området är ett av Sveriges mest expansiva handelsområden med ett mycket strategiskt läge nära Västerås centrum.

FASTIGHETEN

Denna fastighet har följande tillval installerade:
Entresol
Luftvärmepump
Extrafönster i port
Epoxybehandlat golv
Fastighet 7 är ca 105 kvm med en generös takhöjd på ca 5,6 meter. Stor vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns att inreda med tex ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Det finns golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare.
Stor yta i entréplan som lämpar sig för lager, tillverkning, garage eller liknande. Trappa upp till entresolplan lämplig som tex kontor, mötesrum, kök eller dylikt.
Fastigheten är anpassad för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Företagare kan exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm.

OMRÅDET

I området finns redan ett stort antal företag etablerade såväl välkända namn såsom IKEA, Bauhaus, Jula, Mio, ÖoB, CityGross för att nämna några med allt från totalt 160 olika restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.

SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

På en tomt om ca 10 045 kvm har EgenLokal uppfört 40 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som varje lokalinnehavare äger.
Att äga sin lokal ger företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet. Användningsområden kan vara tex: Förvaring, uthyrning, egen verksamhet. Det är din egen fastighet – du bestämmer.
Ekonomi
Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor (exkl moms) per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Ytor

  • Total yta:

    105 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Kranbalksgatan 4

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv