Gustaf Lovéns Gata 24

KARLSTAD
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

119 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i nyare kontorsfastighet.

På fastighet Barkassen 5, beläget i inre hamn och som byggdes 2015, finns nu ett kontor för er verksamhet. Här finner ni en välplanerad lokal på ett strategiskt och centralt läge! Lokalen på 119 kvm rymmer 7-10 medarbetare. Lokalen är på entréplan vilket ger ett fint ljusinsläpp. Det centrala läget gör att kontoret är lätt att nå med cykel eller kollektivtrafik. På bara några minuters promenadavstånd ligger Karlstad Centralstation och innerstadens utbud av shopping och restauranger

Ytor

  • Total yta:

    119 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i inre hamnen nära den växande stadsdelen Tullholmsviken. Det centrala läget gör att kontoret är lätt att nå med cykel eller kollektivtrafik. På bara några minuters promenadavstånd ligger Karlstad järnvägsstation och innerstadens utbud av shopping och restauranger.

Närservice:

Restauranger och livsmedelsaffär finns i området. All övrig service finns i centrum en kort promenad bort.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns direkt utanför fastigheten och tågstationen når du på några minuters gångavstånd.
Gustaf Lovéns Gata 24

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Drottninggatan 27

652 25 KARLSTAD

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter