Järnvägsgatan 3

KARLSTAD
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

173 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Effektiv och ljus kontorslokal i bästa läge

På bästa adress, mitt i centrala Karlstad finns nu renoverad kontorslokal, redo att ta emot nästa hyresgäst. Öppna ytor, ljusa färger och härliga fönsterpartier med generöst ljusinsläpp skapar rum för kreativitet och inspiration. Lokalen på 173 kvm passar bra för 10-12 arbetsplatser. Här finns ett pentry med utrymme för matplats, mötesrum, förråd, städskrubb, kapprum och två toaletter varav en tillgänglighetsanpassad. Järnvägsgatan 3 ligger mitt i hjärtat av Karlstad. Här har ni nära till allt, såväl till träningspasset efter jobbet och de snabba lunchärendena i centrum som kundmöten på någon av stans trevliga restauranger. Två minuters promenad bort ligger Karlstad Centralstation och lokalbuss och parkeringsplatser finns precis runt hörnet. Springer ni eller tar cykeln till jobbet så finns det både cykelrum & omklädningsrum i fastigheten. Välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    173 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i city och har flera större hyresgäster som till exempel Skatteverket, Kronofogdemyndigheten, Åhléns, Filmstaden, KPMG och Hemköp.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten har ett parkeringsdäck med cirka 100 platser som går att hyra via separat kösystem.

Närservice:

I närområdet hittar du restauranger, affärer, bank och all tänkbar service.

Kommunikationer

Centralstationen med tågförbindelser liksom länsbussar och lokalbussar finns på gångavstånd.
Järnvägsgatan 3

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Drottninggatan 27

652 25 KARLSTAD

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter