Toftavägen 23

SVEDALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

620 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Byggnad med praktiska ytor som kan utformas helt efter ditt företags behov! Se lokalen i 360-visning!

Unik chans att hyra denna trevliga ljusa lokal där fastighetsägaren står för alla anpassningar! Byggnaden är ca 620 kvm med chansen att anpassa den helt efter ditt företags behov. Lokalen är fördelad på 2 plan med en bottenplan på 600 kvm och våningen ovan är ca 20 kvm. På våningsplanen finns flera olika rum som varierar i storlek. I lokalen finns inga bärande väggar så möjligheterna är oändliga! Lokalen har ny ventilation som passar dem flesta verksamheters krav. Badrummen kommer renoveras och ett nytt värmesystem ska installeras. I anslutning till lokalen finns en stor utomhusyta med möjligheten att bygga ytterligare en byggnad. Tomten är ca 3 420 kvm. Lokalen passar perfekt för vårdhem, olika enheter för hälso- och sjukvård, utbildningsväsendet, olika sorters kliniker etc. Varmt välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    620 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kontor, Toftavägen 23, 620 m², Toftavägen, Svedala

Omgivning

Närservice:

Affärsutbudet är bra, här finns även en stormarknad med ett mycket bra sortiment. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt omkring sig.

Kommunikationer

Anslutningen till motorvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Malmö och Öresundsbron men även till de olika städerna i denna region. En av de stora fördelarna med Svedala är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Tåg och buss går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.
Toftavägen 23

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor