Fernissagatan 1

Limhamn , LIMHAMN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

99 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nybyggda lokaler i Limhamns Sjöstad!

Här finner man en lokal i bottenplan om 99 kvm som fungerar både som butik, salong, kontorslokal eller café. Planskissen är enbart en skiss för inspiration, lokalen är idag oinredd vilket ger fantastisk möjlighet att anpassa ytorna för er verksamhet. Lokalen präglas av generöst stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till ytorna! Framför lokalen kommer en öppen torgyta anläggas vilket skapar en fin kringmiljö i ett nybyggt, växande område med fina möjligheter för en trevlig etablering!

Ytor

  • Total yta:

    99 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Linoljan ingår i den sista raden kvarter inom Limhamns Sjöstad som utgör gräns mot Ribersborgsstranden. Det har ett ypperligt läge – 600 m från badstrand, 800 m från småbåtshamn, 500 meter från Hylliekrokens golfbana och en dryga km från Limhamns centrum. Man har dessutom livsmedelsaffär på ca 50 meters avstånd, busshållplats inom ca 200 meter, restaurang och apotek inom 100 meter och skola och förskola i intilliggande kvarter. Det är också nära till centrala Malmö, men med småstadens charm bevarad inpå knutarna.

Närservice:

Limhamns Sjöstad har under de senaste åren utvecklats till en av Malmös mest attraktiva stadsdelar, från att tidigare ha varit ett gammalt industriområde. Här finns såväl bostäder, butikslokaler, skolor och förskolor, som grönområden och närheten till havet. Området i sin helhet kommer att innehålla mer än 4 000 bostäder.

Kommunikationer

Bara 200 meter ifrån fastigheten finner man närmsta busshållplats.
Fernissagatan 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor