Jägersrovägen 151

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 2 875 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med möjlig yta upp till 2875 kvm

På Jägersro Center kan vi nu erbjuda en butikslokal med en total yta upp till 2875 kvm. Lokalen är belägen på plan 2 med entré direkt från ett av centrats huvudentréer och med goda parkeringsmöjligheter precis utanför. Det går att dela upp lokalen i mindre enheter från 500 kvm och uppåt beroende på vad just din verksamhet har för behov och önskemål. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 500 2 875

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Jägersro Center är Sveriges äldsta shoppingcenter och öppnades redan 1962. Centrat har årligen 2,2 miljoner besökare. Stadsdelen är ett av Malmös största företagsområde där det även finns flera andra butiker, bilhandlare, travbana med mera. Området kommer att utvecklas ytterligare under kommande decennierna då det planeras drygt 4 000 nya bostäder med byggstart i slutet på 2020-talet. Detta kommer även kompletteras med skolor, förskolor och ytterligare servicefunktioner. Via denna länk kan man läsa mer om detta spännande projekt: https://projektjagersro.se

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsplatser för anställda och besökare i anslutning till centrat.

Närservice:

Jägersro center har ett brett shoppingutbud som innefattar bl.a. livsmedelsaffär, klädbutiker, apotek, systembolag och mycket därtill. Här finns även restauranger och caféer.

Kommunikationer

Jägersro center ligger perfekt mellan Inre och yttre Ringvägarna vilket gör det smidigt att ta sig hit, och när du anländer finns det gott om parkeringsplatser. Utanför centrat passerar stads-, region-, och flygbussar med jämna mellanrum. Med cykel når man centrala Malmö på 15-20 minuter.
Jägersrovägen 151

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder