Jägersrovägen 179

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 679 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal på strategiskt läge intill Jägersro Center

Nu har vi möjlighet att erbjuda 2 679 kvm butik och lager i anslutning till Jägersro Center, mellan inre- och yttre ringvägen. Butiksyta om ca 2021 kvm, lager om ca 418 samt kontor och personalutrymme på plan 2 om resterande 240 kvm. Lager i anslutning till lastintag med port om 2,4 x 2,9 meter. Lokalen har en takhöjd om 7,6 m. På fastigheten finns även fri parkering. Bussar går från Jägersrovägen. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    2679 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Jägersro är ett av Malmös största företagsområde med Jägersro center, butiksverksamheter, bilhandlare, travbana och mycket mer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stor parkeringsplats för kunder på fastigheten.

Närservice:

I närområdet finns stort utbud av service och handel.

Kommunikationer

Strategiskt läge mellan yttre och inre ringvägarna nära påfart till motorväg. Busshållplats på Jägersrovägen i närheten av fastigheten.
Jägersrovägen 179

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder