Rallarvägen 23

Österåker , Åkersberga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

870 m²

Hyra

Pris enligt överenskommelse, ju större hyrd yta desto billigare pris.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

870 kvm lokal, 2 plan, spiraltrappa, carport samt 900 kvm asfalterad markyta med elstängsel samt grind. Kontakta oss idag!

Unik Uthyrningsmöjlighet: 870 kvm Lokal med Stor Flexibilitet

Letar du efter den perfekta platsen för ditt företag? Då har vi den idealiska lösningen för dig! Vår rymliga lokal på Rallarvägen 23 erbjuder en imponerande yta på 870 kvm med högt i tak och en rad förmånliga funktioner som passar alla företagsbehov.

Lokalens Egenskaper:

Storlek: 870 kvm lokal, fördelad över två plan, perfekt för att rymma din verksamhet med gott om utrymme att växa på. En spiraltrappa förbinder de två planen och skapar en unik och dynamisk arbetsmiljö.

Flexibilitet: Möjligt att dela av lokalen enligt dina önskemål och behov.

Tillgång: Egen entré och carport, vilket ger enkel tillgänglighet och bekvämlighet.

Utomhusutrymme: Tillhörande 900 kvm asfalterad markyta med elstängsel och grind för extra säkerhet. 

Pris: Priset är flexibelt och kan diskuteras enligt dina specifika krav. Ju större yta du hyr, desto förmånligare pris kan vi erbjuda.

Denna fantastiska lokal är redo för omedelbart tillträde, så du kan komma igång med din verksamhet så snabbt som möjligt.

Oavsett om du har behov av en produktionsanläggning, lager, kontor eller ett showroom, så är Rallarvägen 23 den perfekta platsen för att förverkliga dina affärsdrömmar.

För mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta platsen för din verksamhet!

Omgående tillträde är möjligt, så tveka inte att kontakta oss idag för att boka en visning.

Ytor

  • Total yta:

    870 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Omgående

Hyresinformation:

Pris enligt överenskommelse, ju större hyrd yta desto billigare pris.

Rallarvägen 23

Om AB Tunaborgen

Störst på kommersiella lokaler i Åkersberga/Österåker. Tunaborgen äger och förvaltar kontorshotell, industri- och lagerlokaler, förrådsutrymmen samt ett vårdboende. Vi äger också ett antal industritomter där vi hyr ut mark för bl.a. container- och båtförvaring. Samtliga fastigheter utom en är belägna i Österåkers kommun. Merparten av våra fastigheter finns på Rallarvägen samt Sågvägen i Åkersberga men även ett par fastigheter på Ljusterö och en fastighet i Vallentuna (Brottby). Kontakta oss gärna via vår hemsida www.tunaborgen.se, maila till info@tunaborgen.se eller ring 0854400090

AB Tunaborgen

Rallarvägen 31

184 43 Åkersberga

www.tunaborgen.se

Fler annonser från AB Tunaborgen