Rallarvägen 47

Österåker , Åkersberga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

600 kr/m²/år. Kontakta oss för prisinformation, diskuterbart

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Flexibel kontors- och lagerlokal på Rallarvägen 47. 230 kvm, parkering, omedelbar tillgänglighet. Pris diskuterbart. Delbar yta. 600 kr/kvm/år

Adress: Rallarvägen 47

Yta: 230 kvm

Läge: En trappa upp, vilket ger en lugn och arbetsvänlig atmosfär.

Parkeringsmöjligheter: P-platser finns i direkt anslutning till lokalen.

Pris: Diskuteras vid förfrågan.

Flexibel indelning: Möjlighet att dela upp lokalen i två mindre enheter om så önskas.

Denna rymliga kontor/lagerlokal på Rallarvägen 47 erbjuder en idealisk arbetsplats för företag som söker en funktionell och anpassningsbar arbetsmiljö. Med en total yta på 230 kvm och möjligheten att dela upp lokalen i två mindre enheter, kan du skräddarsy utrymmet efter ditt företags specifika behov.

Lokalen ligger en trappa upp, vilket ger en lugn och produktiv arbetsmiljö. Parkering är bekvämt och lättillgängligt med P-platser precis utanför dörren. Detta är särskilt fördelaktigt för både anställda och besökare.

Priset är diskuteras vid förfrågan, och vi är flexibla för att hitta en lösning som passar oss båda.

Denna lokalen är tillgänglig omgående, vilket innebär att du kan påbörja din verksamhet här utan onödiga förseningar. Det är den perfekta möjligheten att etablera eller utöka din verksamhet på en bekväm och anpassningsbar plats.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av lokalen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det perfekta kontoret eller lagret för din verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

600

Hyresinformation:

Kontakta oss för prisinformation, diskuterbart

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Runö 5:6

Rallarvägen 47

Om AB Tunaborgen

Störst på kommersiella lokaler i Åkersberga/Österåker. Tunaborgen äger och förvaltar kontorshotell, industri- och lagerlokaler, förrådsutrymmen samt ett vårdboende. Vi äger också ett antal industritomter där vi hyr ut mark för bl.a. container- och båtförvaring. Samtliga fastigheter utom en är belägna i Österåkers kommun. Merparten av våra fastigheter finns på Rallarvägen samt Sågvägen i Åkersberga men även ett par fastigheter på Ljusterö och en fastighet i Vallentuna (Brottby). Kontakta oss gärna via vår hemsida www.tunaborgen.se, maila till info@tunaborgen.se eller ring 0854400090

AB Tunaborgen

Rallarvägen 31

184 43 Åkersberga

www.tunaborgen.se

Fler annonser från AB Tunaborgen