Stenbygatan 3

Stenby-Finnslätten , Västerås
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

3 436 - 36 000 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Strategiskt läge intill Finnslätten – idealiska lokaler för lager, logistik och produktion!

Välkommen till en unik möjlighet, strategiskt belägen i Västerås! Denna existerande byggnad, i full drift idag, erbjuder en mångsidig och flexibel lösning för företag som verkar inom lager, logistik och produktion. 

Fastigheten, som omfattar 36 000 kvadratmeter, utgör en flexibel och anpassningsbar plattform för olika verksamheter. Den inkluderar idag kyllager, kontorsutrymmen och generösa rangerytor. Detta gör det möjligt för företag att anpassa och optimera ytorna enligt sina specifika behov.
För att passa olika företagsstorlekar och ändamål har vi planerat för möjligheten att dela upp fastigheten i mindre enheter. Dessa enheter kan sträcka sig från 3 436 kvadratmeter och uppåt. Ritningarna ger detaljer om hur uppdelningen kan genomföras, vilket ger er flexibilitet att välja de perfekta ytorna för er verksamhet.

Stenbygatan är strategiskt belägen med närhet till viktiga transportvägar, inklusive E18 och väg 56. Dessutom finns Västerås hamn inom räckhåll. Detta strategiska läge förenklar logistiken och ger er möjlighet att nå era kunder och leverantörer effektivt.


Rangerytorna är väl planerade och generösa i storlek. De erbjuder goda möjligheter att hantera inkommande och utgående gods mycket smidigt, vilket givetvis är avgörande för en fungerande logistikhantering. För att säkerställa bekvämlighet och tillgänglighet för både personal och besökare finns det gott om parkeringsplatser direkt på plats.

  • Optimalt läge: Läget nära E18, väg 56 och Västerås hamn gör det enkelt att nå kunder och leverantörer effektivt.
  • Anpassningsbara utrymmen: Med lager, kontorsutrymmen och generösa rangerytor kan lokalen skräddarsys efter specifika behov.

  • Möjlighet till uppdelning: Ni kan välja enheter från 3 436 kvadratmeter och uppåt, vilket ger flexibilitet.

  • Beräknat tillträde 2025: Ger er gott om tid att förbereda för en smidig övergång.

  • Generösa rangerytor: Effektiv logistikhantering är möjlig med välgjorda rangerytor.

  • Bekväm parkering: Generöst tilltagna parkeringsytor för personal och besökare.

Varmt välkomna att kontakta Croisette för mer information om lokalerna.

Övrig information

Övrigt:

Finnslätten är i dag en plats där flera ledande företag har sina verksamheter och kontor. Området etablerades under 60-talet utifrån den tidens ideal och blev sedan ett av stadens största industri- och verksamhetsområden. För att möta dagens och morgondagens behov vill Västerås Stad nu utveckla Finnslätten. Den ska bli en innovativ och hållbar stadsdel med många olika funktioner, som lockar världsledande företag och medarbetare till Västerås. Västerås växer! Fler och fler vill bo i Västerås och det måste planeras långsiktigt för att staden ska kunna växa på ett hållbart sätt. Utvecklingen av Finnslätten kommer att stärka hela Västerås attraktivitet och vi kommer att få en ny stadsdel med moderna lösningar för framtidens företag och arbetskraft. Finnslätten blir en ny stadsdel som attraherar högteknologiska företag, utbildning och forskning i världsklass med en intressant och framtidsbetonad mix av verksamheter, bostäder och service. Finnslätten skapar ökade flöden av besökare och ett internationellt intresse samt höjer attraktiviteten i området och i Västerås stad som helhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 3 436 36 000

Ytbeskrivning

Ytorna kan förhyras i sin helhet, eller i delar som planritningarna påvisar.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Tillträde är beroende av anpassningsnivå.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kraftledningen 7

Planlösning:

Lager och logistikytor med öppen planlösning och tillhörande kontor.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lasthus

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På fastighetens ena sida möter du ett levande verksamhetsområde, på den andra har du naturen, skogen och möjlighet till rekreation.

Företag i närheten:

ABB, Mälardalens högskola, Northvolt, Bombardier och Westinghouse bland andra

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten

Närservice:

I området finns all service du kan behöva i form av bland annat handel, gym och goda grannar.

Skyltläge:

Goda skyltmöjligheter

Vägbeskrivning:

Från Stockholm via E18 tar du avfarten vid Skallbergsmotet, ta därefter första avfarten i rondellen in på väg 56 Bergslagsvägen. Efter ca 900 meter tar du andra avfarten i rondellen, fortsätt 500 meter och ta därefter andra avfarten i rondellen. Fortsätt 200 meter, och ta höger in på Kraftlinjegatan, ta därefter första vänster, och fortsätt till T-korsningen där du tar vänster. På din vänstra sida har du nu Kraftledningen 7, välkommen!

Kommunikationer

Intill fastigheten stannar kollektivtrafik, bussen till centrum tar 11 minuter och trafikerar hållplatsen 4 gånger i timmen.
Stenbygatan 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner