Stenbygatan 7

Stenby-Finnslätten , Västerås
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

5 372 - 22 106 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Nyproducerade lager- och logistiklokaler intill expansiva Finnslätten!

Välkommen till en unik möjlighet att hyra en toppmodern lager- och logistikfastighet i Stenby-Finnslätten i Västerås!

Vi kan nu stolt erbjuda en logistikbyggnad om totalt 22 109 kvm. Fastigheten kommer certifieras enligt BREEAM Very Good, vilket garanterar att byggnaden är miljövänlig och energieffektiv. Det installeras LED-belysning, vilket minskar energiförbrukningen och ger en klar och ljus arbetsmiljö.

För att underlätta smidig lastning och lossning optimeras golvets bärförmåga, och vi skapar höglager med en frihöjd på 12 meter, i öppen planlösning. Ytterligare lagerutrymmen kommer finnas tillgängliga på entresolnivå tillsammans med kontor och faciliteter, som kan anpassas efter era behov. När det kommer till logistik och transport är tillgänglighet avgörande. Här uppförs upp till 26 dockningsportar och en markport med ramp, vilket ger enkel in- och utlasning av gods. Området kommer vara inhängnat, med goda rangerytor för smidig och effektiv hantering av er verksamhets logistik.

För er bekvämlighet och personalens behov tillskapas det cirka åttio parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalerna. Ni kommer inte att ha några bekymmer med parkering och tillgänglighet för era anställda och besökare.

Fastighetens utformning ger oss möjlighet att hyra ut den till en ensam hyresgäst, eller dela den för upp till tre hyresgäster. Den totala enheten om 22 106 kvadratmeter inkluderar 21 326 kvadratmeter lagerutrymme och 780 kvadratmeter kontorsyta. Vid uppdelning kan ni få tre enheter om 5 372 kvadratmeter, 8 041 kvadratmeter och 8 376 kvadratmeter, inklusive cirka 600 kvadratmeter kontorsyta för varje enhet. Ni har möjlighet att samråda med oss och anpassa kontorsutrymmena efter era specifika verksamhetsbehov.

  • 5 372 - 22 106 kvm
  • 12 meter fri takhöjd
  • BREEAM Very Good
  • 26 dockningsportar, och markport med ramp

Denna nyproducerade lager- och logistikfastighet kommer erbjuda en perfekt plattform för er verksamhet att växa och blomstra. Missa inte chansen att bli en del av expansiva Finnslätten och skapa en effektiv och modern arbetsmiljö för era anställda.

Kontakta oss nu för mer information och boka in ett möte, så berättar vi gärna mer!

Further down the page, among the files, you will find the information in English.

Övrig information

Övrigt:

Finnslätten är i dag en plats där flera ledande företag har sina verksamheter och kontor. Området etablerades under 60-talet utifrån den tidens ideal och blev sedan ett av stadens största industri- och verksamhetsområden. För att möta dagens och morgondagens behov vill Västerås Stad nu utveckla Finnslätten. Den ska bli en innovativ och hållbar stadsdel med många olika funktioner, som lockar världsledande företag och medarbetare till Västerås. Västerås växer! Fler och fler vill bo i Västerås och det måste planeras långsiktigt för att staden ska kunna växa på ett hållbart sätt. Utvecklingen av Finnslätten kommer att stärka hela Västerås attraktivitet och vi kommer att få en ny stadsdel med moderna lösningar för framtidens företag och arbetskraft. Finnslätten blir en ny stadsdel som attraherar högteknologiska företag, utbildning och forskning i världsklass med en intressant och framtidsbetonad mix av verksamheter, bostäder och service. Finnslätten skapar ökade flöden av besökare och ett internationellt intresse samt höjer attraktiviteten i området och i Västerås stad som helhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 5 372 22 106

Ytbeskrivning

Ytorna kan förhyras i sin helhet, eller i delar om 5 372, 8 041 respektive 8 376 kvm, varav ca 600 kvm är kontorsyta.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Byggtiden varierar beroende på anpassningsnivå.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kraftledningen 7

Byggår:

2023

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Höglager med öppen planlösning.

Teknisk information

Takhöjd:

12 m

Lokalen kan nås via:

Upp till 26 dockingsportar och markport med ramp

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

På fastighetens ena sida möter du ett levande verksamhetsområde, på den andra har du naturen, skogen och möjlighet till rekreation.

Företag i närheten:

ABB, Mälardalens högskola, Northvolt, Bombardier och Westinghouse bland andra

Parkeringsmöjligheter/garage:

Vi planerar för 80 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten

Närservice:

I området finns all service du kan behöva i form av bland annat handel, gym och goda grannar.

Skyltläge:

Goda skyltmöjligheter

Vägbeskrivning:

Från Stockholm via E18 tar du avfarten vid Skallbergsmotet, ta därefter första avfarten i rondellen in på väg 56 Bergslagsvägen. Efter ca 900 meter tar du andra avfarten i rondellen, fortsätt 500 meter och ta därefter andra avfarten i rondellen. Fortsätt 200 meter, och ta höger in på Kraftlinjegatan, ta därefter första vänster, och fortsätt till T-korsningen där du tar vänster. På din vänstra sida har du nu Kraftledningen 7, välkommen!

Kommunikationer

Intill fastigheten stannar kollektivtrafik, bussen till centrum tar 11 minuter och trafikerar hållplatsen 4 gånger i timmen.
Stenbygatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner