Herculesgatan 5

Barkarby , Järfälla
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

112 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Övrigt

Välkommen till denna fina, nyproducerade hörnlokal!

Jättefin nyproducerad verkstadslokal, som passar utmärkt för exempelvis cykelverkstad eller liknande. Lokalen har bra ljusinsläpp, erbjuder en öppen planlösning för kundmottagning och en lite mer avskild del med våtutrymme. Lokalen går att anpassa efter verksamhet och önskemål! Fastigheten har 350 lägenheter med kommersiella lokaler i bottenplan samt en förskola. 

Norr om Stockholm växer Barkarbystaden fram, ett av Sveriges mest spännande och största stadsbyggnadsprojekt. Staden blir en blandning av arbetsplatser, utbildning, hotell, handel, bostäder, idrott och kultur. I utmärkt läge uppför Sveaviken bostad ett kvarter i Barkarbystaden om ca 216 bostäder i den här delen men 437 bostäder i hela med lokaler på gatuplan. Tanken är att skapa en inkluderande bebyggelse där engagemang, kreativitet och innovation tillåts växa i en inspirerande miljö.

Ytor

  • Total yta:

    114 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Garage (kall)
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

JÄRFÄLLA BARKARBY 2:297

Byggår:

2022

Antal rum:

2

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Ventilation:

FTX

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns att hyra, även elbilsplats.

Herculesgatan 5

Om Sveaviken PM AB

På Sveaviken PM arbetar vi kontinuerligt med att utmana, förnya och förbättra, med målet att erbjuda våra hyresgäster en bättre hyresupplevelse med god och tillförlitlig fastighetsförvaltning. Detta arbete innebär löpande uppföljning och kunskapsåterföring. Vi har en positiv, kompetent och lösningsorienterad organisation som gemensamt löser de utmaningar vi ställs inför. Våra värdeord är nytänkande, engagemang, kvalitet och hållbarhet och speglar vår företagskultur.

Sveaviken PM AB

Hammarbybacken 27

120 30 Stockholm

sveavikenpm.se

Fler annonser från Sveaviken PM AB