Karlsdalsállen 14

Ladugårdsängen , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

98 m²

Hyra

Hyra på förfrågan

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Hyr lokal i ett bra trafikerat skyltläge utmed Karlsdalsállen!

Hyr lokal i ett bra trafikerat skyltläge utmed Karlsdalsállen! Lokalen är nybyggd men inte färdigställd vilket möjliggör att den kommande hyresgästen kan anpassa efter egen verksamhet.

Lokalarea 98 m2 som fördelar sig på en öppen verksamhetsyta med ljus från två håll. Stora fönster mot gatan och trevlig innergård. Pentry/matrum i anslutning till innergården och sep wc. Fiber finns indraget.

Ytor

  • Total yta:

    98 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Hyra på förfrågan

Utförande

Fastighetsbeteckning:

ÖREBRO AUTOGYRON 4

Byggår:

2020

Omgivning

Omgivning/natur:

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. Här finns även naturreservatet Reträtten med natursköna Sörbyskogen. För den som vill ha olika aktiviteter i sin närhet är detta ett perfekt område. Här finns lekpark med parkouranläggning och flera fotbollsplaner. På vintern är pulkaåkning och grillning populärt vid Sörbykullarna. Mitt emot finns Sörbybacken där man åker skidor. I Sörbybacken finns aktivitetscenter med mountainbikebanor, den populära trappen (560 m) och utegym. Här finns också café och höghöjdsbana med zipline. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns att hyra.

Närservice:

Här finns café, suschirestaurang, pizzeria och vid golfbanan erbjuds luncher. Närmsta affär är Ica Maxi Universitetet med generösa öppettider samt apotek och Systembolag. I området finns även frisörer, kiosker och blomsterbutik.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går från Sörbyängens centrum buss nr 68 och från Lavendelvägen buss nr 6. Från Tybble centrum går ett flertal olika bussar.
Karlsdalsállen 14

Om Sveaviken PM AB

På Sveaviken PM arbetar vi kontinuerligt med att utmana, förnya och förbättra, med målet att erbjuda våra hyresgäster en bättre hyresupplevelse med god och tillförlitlig fastighetsförvaltning. Detta arbete innebär löpande uppföljning och kunskapsåterföring. Vi har en positiv, kompetent och lösningsorienterad organisation som gemensamt löser de utmaningar vi ställs inför. Våra värdeord är nytänkande, engagemang, kvalitet och hållbarhet och speglar vår företagskultur.

Sveaviken PM AB

Hammarbybacken 27

120 30 Stockholm

sveavikenpm.se

Fler annonser från Sveaviken PM AB