Dalarövägen 111

Haninge , Österhaninge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 946 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Mycket fin lager/-produktionsbyggnad; Dalarövägen 111 - Erbjudande med yta, bekvämlighet och hög sta

Varmt välkommen till Dalarövägen 111! Här har ni nu möjlighet att i en helt fantastisk miljö/omgivning hyra en mycket fin och varmisolerat lager/förrådsbyggnad i toppskick! Stora fina fönsterpartier i Nanoglas ger ett härligt ljus & arbetsklimat. Själva lagerutrymmet kommer asfalteras till en yta om totalt ca. 1 369 kvm. I huset planerar vi även att i samråd med tillträdande hyresgäst tillskapa fina kontors & mötesutrymmen inkl. omklädningsrum WC dusch pentry etc; allting i toppstandard! Takhöjden i lagerdelen går från ca. 6 1 m. 9 8 m. vid nock. Det finns i dagsläget tre rejäla portar in till byggnaden; dessa kan även bytas ut till industriportar om behov föreligger. Precis utanför byggnaden finns även möjlighet att hyra uppställningsyta och om totalt ca. 1806 kvm; även denna kommer att asfalteras om så önskas. Idealt för utomhuslagring uppställning etc. Varmt välkommen att höra av dig om du skulle vilja se fastigheten live !

Ytor

  • Total yta:

    1946 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Kommunikationer

Fastigheten är belägen endast ca. 7 minuter med bil från avfarten Jordbro/Albyberg från Nynäsvägen. Med bil till centrala Stockholm tar det dig ca. 25 minuter.
Dalarövägen 111

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA