Dåntorpsvägen 3

Jordbro , Jordbro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 512 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Bilhall, Lager, Verkstad & Uppställningsyta på Dåntorpsvägen 3 i Haninge!

Varmt välkommna till Dåntorpsvägen 3! Här möts ni av en väldisponerad lokal om 1 512 kvm som i dagsläget används som bilhall. Här finns verkstad, tvätthall, kontor, mötesrum, kallager/däcklager och gott om plats för exempelvis bilar. Här finns det väldigt bra möjligheter för dig som vill etablera verksamhet inom bilförsäljning eller för dig som behöver en bra lagerlokal. Tillhörande till lokalen är även en inhängnad uppställningsyta om ca. 3 730 kvm. Till lokalen finns totalt 9st markportar som går som går till bland annat bilhallen, verkstaden, tvätthallen och kallagret. Från lokalen är det endast 3 kilometer från riksväg 73 och 600 meter till Nynäsvägen. Du når även lokalen smidigt och snabbt kollektivt. ALLA VISNINGAR OCH ALL KONTAKT SKALL SKE VIA MÄKLARNA; PERSONALEN SKALL/FÅR EJ STÖRAS. Varmt välkommen att höra av dig för frågor eller en exklusiv visning av objektet!

Övrig information

Övrigt:

Inhängnad uppställningsyta om 3 730 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    1512 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Haninge Jordbromalm 6:66

Planlösning:

Lokalen består av en stor öppen yta för reception och bilarna. Vidare in finns det gott om kontorsrum, mötesrum, dusch, WC, omklädning och pentry. Precis intill finns det en verkstad med tillhörande tvätthall. Bredvid den finns ett kallager som i dagsläget används som däckförvaring.

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser i anslutning till lokalen. Här finns det även laddstolpar för hybrid/elbilar.

Närservice:

Det lokala serviceutbudet är mångsidigt och omfattar bland annat lunchrestauranger, gym och apotek, vilket gör det bekvämt och praktiskt för personer i området att tillgodose sina dagliga behov.

Kommunikationer

Här finns det goda kollektivtrafikförbindelser i form av både buss- och pendeltåg som kopplar samman vårt område i Stockholm och dess omgivningar. Perfekt för personal eller kunder att smidigt resa till och från Stockholm City kommunalt.
Dåntorpsvägen 3

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA