Krossgatan 37

VÄLLINGBY
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 130 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Lokal med stora möjligheter!

Välkommen till denna mångsidiga industriella lokal med olika funktioner som kan passa olika behov. Lokalen har en rymlig lastport som underlättar hanteringen av större varor och material. Det höga taket ger extra utrymme och stora förvaringsmöjligheter. Med tanke på de olika möjligheterna som lokalen erbjuder, har du flexibilitet att anpassa den efter dina företags behov, vare sig det gäller produktion, lager eller distribution. En fördel är dess potential för framtida tillväxt och expansion. Med tillräckligt med utrymme kan du skala upp verksamheten när det behövs. Om du är intresserad av att utforska möjligheterna med denna industriella lokal är du välkommen att kontakta oss för mer information och en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt plats för ditt företag!

Ytor

  • Total yta:

    1130 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Vinsta industriområde är ett etablerat område beläget i västra delen av Stockholm. Här finns ett varierat utbud av företag. Området är väl anslutet till stora vägar och infrastruktur vilket underlättar för transport och leveranser. Nära intill finns också Vällingby Centrum där stort utbud finns av service, butiker och restauranger.

Krossgatan 37

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder