Västra Esplanaden 9 A-B

City , Växjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

256 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Välplanerad restauranglokal med möjlighet till både större uteservering och takeaway.

Centralt belägen välplanerad restauranglokal på 256 kvm. Lokalen har stora fönsterpartier i flera väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp och modern känsla i lokalen. Praktiskt och välplanerat kök, lager och personalutrymmen samt fräscht toalettpaket. Stor och öppen serveringsyta och möjligheter till en rejäl uteservering. Det är i stort sätt bara att sätta din egen prägel på lokalen, så är verksamheten igång. Det finns även gott om parkingeringsmöjligheter i närheten av lokalen vilket ger goda möjligheter för takeaway servering. En av kommunens största arbetsgivare finns i samma fastighet, där både anställda och besökare utgör en stor potentiell kundbas. Varmt välkomna att höra er för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsbyggnad i upp till fem våningar med underjordiskt garage. Effektiva lokaler som lätt kan anpassas beroende på verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    256 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Välplanerat bakutrymme med kök, lager och peronalutrymmen som ligger i anslutning till serveringen. Stor öppen serveringsyta samt goda möjligheter till uteservering på innegården.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.

Närservice:

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Kommunikationer

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.
Västra Esplanaden 9 A-B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum