Verkstadsvägen 20

ESLÖV
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 - 1 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
Fastighet som erbjuder mixade ytor med såväl kontor om 250 kvm som utmärkta ytor om 750 kvm med lager/produktion/verkstad i samma byggnad. Välkomnande ytor med utrymme för att ta emot kunder/gäster. Kontorsdel med 8 kontor, två konferensrum, pausyta med kök samt tre wc. Lagerytan har över 5 meter i takhöjd samt finns port med utvändigt skärmtak. I anslutning till ytan finns ett kök, omklädningsrum med wc och dusch samt finns förråd. Huvudentrén är klart synlig från väg och ljusskylt finns ovanför entrén. Skylt vid infart finns idag uppsatt där man kan nyttja stolpar till nya skyltar. Fastigheten har strategiskt och tillgängligt läge med goda tillfartsvägar varifrån exempelvis Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd 15 minuters bilresa till Lund, 30min till Malmö och 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad. Eslövs tågstation ligger cirka 2 km från fastigheten. Busslinjer från Flyinge, Löberöd och Hörby stannar i korsningen Trehäradsvägen/Verkstadsvägen och sedan är det cykelbana till fastigheten ca 500 m.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 250
Industri & verkstad 750 750

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett industriområde med gott om grönområden. Mittemot ligger Skåne Däck och bredvid ligger Smurfit Kappa Sverige AB I närområdet finns bensinmack och hotell samt ett antal snabbmatsrestauranger, dagligvaruaffäreraffärer samt restauranger som serverar dagens.

Verkstadsvägen 20

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor