Bergväggsvägen 17

Norrsätra , Sollentuna
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

1 080 - 5 300 m²

Hyra

Tillträde

Färdigställt Q1 2024

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Nyproducerad lokal med flexibel planlösning för industri, lager och logistik i Norrsätra, Sollentuna!

Vi kan nu erbjuda en nyproducerad lokal som är perfekt för industri, lager och logistik i Norrsätra, Sollentuna. Denna lokal sträcker sig över 5300 kvm och kommer att vara tillgänglig för uthyrning från Q1 2024.

Lokalen är utrustad med tillgång till höglager, entresol och markportar. Den har också en fri takhöjd om 8 meter och en markport med måtten 4x4,5 meter (BxH). Dessutom finns det möjlighet att dela upp lokalen i tre mindre lokaler på 1080–1266 kvm.

Den unika planlösningen innebär att lagerutrymmen finns på det nedre planet medans kontor och personalutrymmen finns på plan 2. Som hyresgäst har ni möjlighet att vara med och skapa er egen anpassade planlösning som passar er verksamhet perfekt.

Beläget i Norrsätra, Sollentuna, erbjuder området utmärkt tillgänglighet och närhet till viktiga transportvägar. Detta gör det bekvämt för er att hantera era logistikbehov smidigt och effektivt.

Tveka inte att ta chansen att säkra denna moderna lokal för er industri-, lager- eller logistikverksamhet.

Vänligen kontakta oss för mer information eller boka visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 080 5 300

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Färdigställt Q1 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Eldhavet 1

Byggår:

2023

Planlösning:

På plan 1 har lokalen öppen planlösning med möjlighet att skärma av lokalen i 3 mindre lokaler. På plan 2 finns olika förslag på planlösning med kontor och personalutrymmen, se gärna bifogad exempelritning.

Energiklass:

Uppfyller Miljöbyggnad Silver

Teknisk information

Takhöjd:

8 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik. Lokalen ligger i anslutning till Frestavägen som norr om området ansluter till Norrortsleden vid trafikplats Hagbylund. Från fastigheten tar det endast 5-10 minuter till E4, Häggvik och förbifarten.

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger inom Väsjön i nordöstra Sollentuna. I Väsjön förbereds för omkring 4000 bostäder i form av flerbostadshus, stadsradhus och villor. Visionen är att Väsjön ska bli en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Det här läget är perfekt för företag som vill vara med och växa i Sollentuna då området är i ett tillväxtstadie med endast 5-10 minuter till E4!

Företag i närheten:

Bombus Byggnads & Trädgård Entreprenad AB, ABT Betong, Stockholm Ståldörrar AB, Pro Kakel & Klinker i Sverige AB och Certior Entreprenad AB.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utanför lokalen finns gott om parkeringsplatser, se exempelritning.

Närservice:

Lokalen ligger ca 2 km från närmaste restaurang eller café och 4 km från Häggviks Handelsplats där all tänkbar service finns som ex ICA Maxi, Stora Coop & McDonalds. Ca 5 km bort ligger även Sollentuna Centrum med butiker och restauranger samt goda kommunikationer.

Skyltläge:

Bra skyltläge invid Norrortsleden

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger mindre än 2 km från länsväg 265

Kommunikationer

Lokalen ligger ca 6 km ifrån Sollentuna Station. Närmsta busslinje är 527 till södersätra intill Väsjöbacken ca 1 km från Norrsätra.
Bergväggsvägen 17

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner