Radiatorvägen 3

Aspholmen , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

850 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

I direkt anslutning till södra infarten finns det nu möjlighet att hyra kontor och lagerlokaler för företaget som behöver någonstans att växa!

Välkomna till oss på Aspholmen! I våra fastigheter på Radiatorvägen 3 så finns det stora utvecklingsmöjligheter för både stora och mindre företag då vi erbjuder stora anpassningsbara ytor! Det finns möjligheter till både butik-, lager-, industri- och kontorslokaler. Lokalerna kan delas upp, slås ihop och anpassas för varje unik hyresgäst! Kontakta oss för ytterligare information eller om ni har några funderingar! 

Övrig information

Övrigt:

Det finns möjlighet att ansluta sig till Telia Prolane Fiber! Det finns flera hyresobjekt i samma byggnad som kan kombineras med detta objekt! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 60
Lager & logistik 790

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Exportören 2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet till parkeringsplatser på området i nära anslutning till lokalen samt laddstolpar och uttag för motorvärmare.

Närservice:

Det finns flertalet restauranger i närheten av lokalen, men även shopping, gym och tankstationer.

Kommunikationer

Nära anslutning till både E18 och E20. Goda bussförbindelser och bara några få km in till Örebros centrum via väg eller cykelväg.
Radiatorvägen 3

Om Theol Fastigheter

Vi har sedan 2006 hjälpt företag att växa genom att erbjuda innovativa, specialanpassade lösningar och långsiktiga projekteringar. Vi hjälper er som företag hela vägen, från ert första mail tills ni nått er fulla potential och vidare! Hos hos på Theol Fastigheter i Örebro kan ni som privatpersoner tryggt hitta ert nya hem där man i lugn och ro kan njuta av sin fria tid, ha någonstans att landa, bygga på familjen eller bara ha någonstans att övernatta. Theol Fastigheter - Guldkant i tillvaron!

Theol Fastigheter

Boställsvägen 5

702 27 Örebro

www.theolfastigheter.se

Fler annonser från Theol Fastigheter