Badhusgatan 1

City , Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

720 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Med utsikt över centrala Örebro och bara några minuter från city finns det nu möjlighet att hyra kontorslokaler för både små och stora företag!

Välkomna till oss i centrala Örebro! I vår fastighet på Badhusgatan 1 så finns det stora utvecklingsmöjligheter för både stora och mindre företag då vi erbjuder stora anpassningsbara ytor! De lediga lokalerna som finns över 3 våningsplan kan delas upp, slås ihop och anpassas för varje unik hyresgäst! Lokalerna är sedan tidigare anpassade för konferenser, mötesrum, receptioner osv. Kontakta oss för ytterligare information eller om ni har några funderingar!

Övrig information

Övrigt:

Bilderna är från flera olika våningsplan, planlösningen skiljer sig mellan våningarna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 480
Övrigt 240

Ytbeskrivning

- Bottenvåningen är en öppen yta med både faciliteter och ett väl tilltaget kök. - Plan 1 och plan 2 är anpassade kontor- och konferensytor med tillhöranade faciliteter och pentryn. De båda våningsplanen är utöver trapphuset sammanlänkade med en egen intern trapp.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Glasmästaren 1

Renoveringsår:

2007

Planlösning:

Entré på gatuplan med gemensam trappuppgång och hiss för samtliga våningar i byggnaden med egna entréer för varje våningsplan.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fantastisk utsikt och nära anslutning till Väståparken. Svartån visar upp sig på sin bästa sida och bidrar till ett lugn i lokalerna!

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus på Nygatan endast 100m från fastigheten.

Närservice:

Endast 300m in till city och Örebros hetluft. Här finns allt man behöver gällande shopping, mat och after work!

Kommunikationer

Fastigheten ligger längs med Östra Bangatan med endast några få minuter ifrån E18 och E20. Nära anslutning till både Södra- och Centralstationen och god framkomlighet med cykel och elsparkcykel.
Badhusgatan 1

Om Theol Fastigheter

Vi har sedan 2006 hjälpt företag att växa genom att erbjuda innovativa, specialanpassade lösningar och långsiktiga projekteringar. Vi hjälper er som företag hela vägen, från ert första mail tills ni nått er fulla potential och vidare! Hos hos på Theol Fastigheter i Örebro kan ni som privatpersoner tryggt hitta ert nya hem där man i lugn och ro kan njuta av sin fria tid, ha någonstans att landa, bygga på familjen eller bara ha någonstans att övernatta. Theol Fastigheter - Guldkant i tillvaron!

Theol Fastigheter

Boställsvägen 5

702 27 Örebro

www.theolfastigheter.se

Fler annonser från Theol Fastigheter