Kungsgatan 19

Rörsjöstaden , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

36 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Cafélokal mitt i Rörsjöparken

Mitt i Rörsjöparken finns nu en mysig cafélokal ledig. Vill du erbjuda Rörsjöstadens bästa Kaffe? Välkommen att skicka in er ansökan till oss.

Ytor

  • Total yta:

    36 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sofia 1

Byggår:

2019

Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns närheten till den lummiga och vackra Rörsjöparken med fina lekplatser, trendiga caféer och restauranger. Ett litet stycke bort finns gågatan med små mysiga butiker och ett myllrande folkliv. Du tar dig enkelt till fots och med cykel till det mesta som gör livet gott att leva.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns under fastigheten och i omkringliggande gator.

Kommunikationer

Buss 6 går från Klagshamn via Hyllie, Triangeln, Värnhem och vidare till Toftanäs. Buss 34 går från Sibbarp via Södervärn, Värnhem och vidare till Norra Hamnen. Båda bussarna stannar utanför lokalen. Du tar dig enkelt hit med cykel via lummiga Kungsgatan.
Kungsgatan 19

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB