Humlegatan 4

Gamla Staden
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

109 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unik Kontorslokal!

I nyrenoverade magasinsbyggnader mitt i centrala Malmö ryms denna unika och fantastiska kontorslokal. Lokalen är modern och har genomgått en omfattande och tilltalande totalrenovering där dåtidens detaljer och byggnadsteknik har bevarats. Byggnadens charm lever kvar i modern tappning och bidrar till lokalens tilltalande atmosfär, vilken är representativ och trivsam för personal och besökare.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré i annat plan.

Ytor

  • Total yta:

    109 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Humle 29

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Närhet till köpcentret Caroli Citys garage.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg och Centralen går de flesta stadsbussar. I området finns flera busshållplatser, bland annat vid Caroli City och Drottningtorget. Det är nära till Centralen. Det är lätt att ta sig fram till och fots och med cykel på de särskilda cykelbanorna.
Humlegatan 4

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB