Fritzhemsgatan 1

Östersund , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 956 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lediga kontorslokaler med sjönära, centralt läge på Fritzhemsgatan 1, Frösön

Rymliga och utvecklingsbara kontorslokaler i naturskön miljö. Fastigheten har ett fint, sjönära läge alldeles intill Frösöbron med storslagen utsikt över Östersund och Storsjön. Du som hyresgäst kan påverka både yta och planlösning och därmed få lokaler helt anpassade för er verksamhet. Stora ytor fördelade i hus B med möjlighet att disponera från 400 - 1000 kvm. Här har du alla möjligheter att skapa en kreativ och trivsam atmosfär för såväl personal som kunder!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1966. Fastigheten har två byggnader och innehåller kontor och lager. Parkering finns i anslutning till fastigheten. Uthyrning via Aimopark. Miljöcertifiering: BREEAM In-Use Very Good (Hus A).

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 956

Omgivning

Omgivning/natur:

Frösön är en lummig och grön ö precis utanför Östersunds stadskärna som förbinds med staden genom gång-, cykel- och bilbro. Våra fastigheter ligger både stadsnära och naturnära med goda kommunikationer. Här finns oändliga möjligheter till fritidsaktiviteter genom slalombackar, cykelstigar, elljusspår, friluftsliv på Bynäset och vackra promenadstråk längs Storsjön. Här finns flera livsmedelsbutiker och restauranger. Flygplatsen är belägen på Frösön med endast 15 minuters bil-/bussväg från stadskärnan.

Närservice:

I Östersund finns det både kommunal och privat barnomsorg och grundskola. Gymnasieskola och Mittuniversitetet ligger centralt med gångavstånd från stadskärnan. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster m.m. finns både i stadskärnan och på Frösön. Östersunds sjukhus ligger 5-10 minuters promenad från stadskärnan.

Kommunikationer

I Östersund går det snabbt och smidigt att ta sig in till stadskärnan och mellan stadens olika delar. Det finns bra bussförbindelser, expresscykelvägar och säkra gångvägar. För att få en känsla för avstånden kan man säga att det tar 5-10 minuter att promenera från Karlslund till stadskärnan, 15-20 minuter från Frösön och 20-30 minuter från Söder.
Fritzhemsgatan 1

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Hamngatan 14

831 34 Östersund

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB