Postgränd 8

Centrum , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

124 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med stora möjligheter

Söker du en mindre kontorslokal med stora möjligheter för just din verksamhet så är detta en lokal du bör se. Här kan vi anpassa planlösning efter era behov och önskemål.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1991. P-plats i garage finns i anslutning till fastigheten. Uthyrning via Aimopark.

Ytor

  • Total yta:

    124 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

I Östersunds stadskärna finns ett brett utbud av småbutiker och större kedjor såväl som moderna kontor, restauranger, barer, caféer, hotell och service. Stortorget och Badhusparken är naturliga mötesplatser där det anordnas aktiviteter för alla åldrar året runt.

Närservice:

I Östersund finns det både kommunal och privat barnomsorg och grundskola. Gymnasieskola och Mittuniversitetet ligger centralt med gångavstånd från stadskärnan. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster m.m. finns både i stadskärnan och på Frösön. Östersunds sjukhus ligger 5-10 minuters promenad från stadskärnan.

Kommunikationer

I Östersund går det snabbt och smidigt att ta sig in till stadskärnan och mellan stadens olika delar. Det finns bra bussförbindelser, expresscykelvägar och säkra gångvägar. För att få en känsla för avstånden kan man säga att det tar 5-10 minuter att promenera från Karlslund till stadskärnan, 15-20 minuter från Frösön och 20-30 minuter från Söder.
Postgränd 8

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Hamngatan 14

831 34 Östersund

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB