Handelsvägen 5

LÖDDEKÖPINGE
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

900 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
Välkommen till en rymlig butikslokal med en stor och synlig entré på Handelsvägen vid Center Syd i Löddeköpinge! Lokalen är belägen i en attraktiv och trafikerad del av Löddeköpinge där andra välkända butiker som Lager 157, Dollarstore, Rusta, Åhlens outlet, Max Hamburgare, Jysk och Bauhaus finns i närheten. Detta ger dig som hyresgäst en möjlighet att nå ut till en stor mängd kunder som besöker Center Syd varje dag. Butiksytan är enkel att anpassa efter din verksamhets behov och önskemål. Med gott om utrymme har du möjlighet att skapa en kreativ och inspirerande butiksmiljö som kommer att tilltala dina kunder och öka din försäljning. Port för inlastning finns på baksidan av lokalen. Tillgänglig omgående eller enligt överenskommelse. Tveka inte att ta chansen att etablera din verksamhet i denna attraktiva butikslokal på Handelsvägen vid Center Syd i Löddeköpinge. Vi ser fram emot att höra från dig! Ring Jenny 0709 89 86 82

Ytor

  • Total yta:

    900 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Löddeköpinge 23:14

Omgivning

Omgivning/natur:

Center Syd är en av de största och mest populära shoppingdestinationerna i södra Sverige. Beläget i Löddeköpinge, nära E6:an och bara en kort bilresa från Malmö och Lund, är det ett utmärkt ställe att tillbringa en dag med shopping och underhållning. Centret har över 70 butiker och restauranger som säljer allt från mode och skönhet till elektronik och mat. Några av de stora varumärkena som finns på plats inkluderar H&M, Lindex, KappAhl, Clas Ohlson och Systembolaget.

Handelsvägen 5

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

216 18 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler annonser från Sundsstaden AB