Marknadsvägen 10

Center Syd, Löddeköpinge , LÖDDEKÖPINGE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

259 - 2 135 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Tillfälle att etablera er butik på synligt läge precis mitt emot Center Syd!

Med fantastisk exponering ut mot Marknadsvägen, precis framför ICA Maxi och Systembolagets parkering, finns just nu möjlighet att flytta in i en större butikslokal på Center Syd-området. Här finns ytor som passar både som försäljningsytor och lager så fördelningen där emellan kan vara flexibel. Totalt ca 1876 kvm som fördelar sig över två hallar om strax över 900 kvm per styck med två öppningar emellan. Generös takhöjd om ca 6 m och härligt ljusinsläpp från taklanterniner. Entrén är för närvarande förlagd på "baksidan" men skulle kunna flyttas till hörnan ut mot rondellen. Till lokalen finns även ca 259 kvm kontor samt personalytor. Flertalet flaggstänger finns på fastigheten. Förberett för belyst skyltpylon. Tillgänglig omgående enligt ök. Ring oss idag! 0709753434

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 1 876 1 876
Kontor 259 259

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Löddeköpinge 14:77

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Handelsplats Center Syd är beläget just intill E6:an i triangeln mellan Helsingborg, Lund och Malmö. Här finns nästan 300 företag och verksamheter att besöka. Handelsplatsen har cirka 3000 gratis parkeringsplatser, strategiskt utspridda på hela området. De senaste åren har området haft en mycket positiv utveckling.Handelsplats Center Syd är uppbyggt kring köpcentrat med samma namn, som under ett flertal år kompletterats med volymhandel inom området. Idag är fler än 300 företag etablerade inom området och drygt hälften av dem är aktiva i områdets Handelsförening.

Närservice:

All tänkbar service finns i direkt närhet

Marknadsvägen 10

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

216 18 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler annonser från Sundsstaden AB