Fyrvallavägen 1

Centrala Östersund , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

354 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal i populärt område!

En ljus öppen kontorslokal på plan 2. För närvarande öppen planlösning men finns möjlighet att ändra planlösning efter behov och verksamhet. Utsikt mot Björkbacka grönområde i ett lugnt och fridfullt område. Parkering finns i direkt anslutning samt tillgång till motionsrum med tillhörande omkl. rum och bastu.

Ytor

  • Total yta:

    354 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i det lugna och attraktiva Fyrvallaområdet. Avstånd till centrala Östersund är ca 500 m, närhet till både löp- och skidspår i det populära ÖSK-området. En lugn oas med närhet till de centrala stadsdelarna.

Närservice:

Inom Fyrvallaområdet finns tillgång till restaurang, gym och företagshälsovård. I närheten finns även mataffär och skolor.

Kommunikationer

Både närhet till kommunala bussar och flygbussar. Goda parkeringsmöjligheter finns på området.
Fyrvallavägen 1

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum