Kyrkgatan 76

Centrala Östersund , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

348 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med vacker utsikt med tillgång till parkering.

Kontorslokal på plan 5 med vidunderlig utsikt över Storsjön och fjällen. Idag utformad med cellkontor men med möjlighet att ändra planlösningen. Egen parkering på fastigheten samt tillgång till gemensam träningslokal med tillhörande omkl. rum och bastu i källarplan. Fastigheten är belägen inom 1 minuts gångavstånd till centrala Östersund med tillgång till butiker och restauranger.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet i fyra våningar samt soutterrängvåning med handikappanpassad entré mot Kyrkgatan.

Ytor

  • Total yta:

    348 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt belägen kontorsfastighet i centrala Östersund.

Närservice:

Två kvarter från fastigheten ligger Östersunds handelscentrum med all tänkbar service som t ex livsmedel, tand- och sjukvård, apotek, lunchrestauranger samt övrig shopping.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen två kvarter från busstorget med såväl lokal- som landsortsbusstrafik. Flygbuss från Åre-Östersund flygplats angör busstorget. Östersunds tågstation ligger ca 4 kvarter bort.
Kyrkgatan 76

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum