Stora Gatan 4 B

Centrum , Köping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

363 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ljus och fräsch kontorslokal uthyres i markplan i centrala Köping

Tillfälle att hyra en fin kontorslokal i markplan som tidigare nyttjats som en banklokal. Lokalen är belägen mitt i centrala Köping, ett par minuter upp för Stora Gatan ligger populär handel så som galleria Midgård, Systembolaget och Hemköp. Med sina stora fönster ger lokalen möjlighet till en fantastisk exponering för er verksamhet. I lokalen är ytskikten ljusa och moderna samtidigt som man har valt att behålla äldre karaktärsgivande detaljer som gör lokalen unik. Den stora ytan i gatuplan lämpar sig utmärkt för att öppen kontorslandskap och därutöver finns mindre kontorsrum för dem som behöver avskilda platser. I källarplan finns det ytterligare generösa ytor för både lager och arkiv. Tillträde enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    363 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen mitt i centrala Köping precis intill ån med gångavstånd till restauranger, butiker och systembolaget.

Stora Gatan 4 B

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner