Stora Gatan 9

Köping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

252 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal uthyres i centrala Köping

En attraktiv butikslokal uthyres på Stora Gatan mitt i centrala Köping. Ett utmärkt läge som ger en exponering ut mot en populär gata där många köpingsbor passerar. I närheten finns restauranger, handel och systembolaget. Lokalen består av en helt öppen och optimal butiksyta för försäljning. Denna yta passar exempelvis utmärkt för en livsmedelsbutik. Vidare finns tillhörande lagerutrymmen för som är enkla att avskilja med hjälp av en lättvägg. För personalen finns det tillgång till både toaletter och pentry. Vid behov av parkeringsplatser finns det möjlighet att hyra i ett centralgarage. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för visning!

Ytor

  • Total yta:

    252 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning för en optimal butiksyta.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen mitt i centrala Köping precis intill ån med gångavstånd till restauranger, butiker och systembolaget.

Kommunikationer

Närhet till bussar och några minuters bilfärd från tågstationen.
Stora Gatan 9

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner