Krokslätts fabriker 30

Krokslätt , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modern och trevlig kontorslokal om 360 kvm i anrika Krokslätt Fabriker - öppen planlösning

Välkommen till Krokslätt Fabriker 30!

Fin och modern kontorslokal med industriell känsla på våningsplan fyra av fyra i Krokslätts Fabriker. Lokalen har en öppen planlösning konferens- och mötesrum. På entresolplan finns pausyta och ytterligare arbetsplatser. Lokalen har stora fina fönster som ger lokalen ett vackert ljusinsläpp. Lokalen nås både med personhiss och lastentré på samma våningsplan. Genomgående generös takhöjd i kontorslokalerna.

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3 av 4

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter du med direkt anslutning till Safjällets naturreservat! Gott för en lunchpromenad. Krokslätt Fabriker är idag ett företagsområde med kulturhistoriska värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus.

Företag i närheten:

Här sitter ca 100 företag i de restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnaderna som kompletteras med nybyggda kontorshus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-hus finns på området, även parkeringsplatser utanför lokalen

Närservice:

I området finns större konferensrum att hyra. Här finns gott om lunchrestauranger, gym, frisör, hotell och närhet till Mölndals Galleri med all tänkbar shopping och service. En ny restaurang öppnas även i oktober intill lokalen. En ny restaurang öppnas även i oktober, som vid vissa tillfällen kommer erbjuda kvällsspelningar.

Kommunikationer

Här sitter du vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg. Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Krokslätts Fabriker som tar dig till Korsvägen på 9 minuter och Mölndals Centrum på 5 minuter.
Krokslätts fabriker 30

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner