Mölndalsvägen 95

Krokslätt , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om 500 kvm på femte våningen som anpassas efter din verksamhet - Toppenläge med terrass!

Välkommen till Mölndalsvägen 95!

På femte våningen finner du en kontorslokal om 500 kvm. Lokalen är i behov av renovering, så därför kommer lokalen att anpassas efter nästa hyresgästs behov. Du som nästa hyresgäst får här chansen att sitta i en helt nyrenoverad lokal i ett toppenläge i Göteborg. Till lokalen finns det även en terrass med en vecker utsikt.

Mölndalsvägen 95 är ett mycket bra läge med ett stort serviceutbud i området. Krokslätt är ett område som växer allt mer och fler och fler verksamheter etablerar sig här. 

Goda kommunikationsförbindelser till lokalen både med bil från E6an och med buss- och spårvagnslinjer til hållplatsen Lana.

Det finns besöksparkeringar intill lokalen mot Mölndal till. Det finns även garageplatser under huset för uthyrning, där hissen går från garaget upp till lokalen. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    500 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen strax söder om korsvägen och norr om Mölndals centrum, vilket ger lokalen ett ypperligt läge. Krokslättsområdet står inför en stor utveckling.

Företag i närheten:

O´Learys, Ica Maxi, IT-Högskolan, Innebandykungen, Hedin Bil, m.fl..

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns besöksparkeringar intill lokalen mot Mölndal till. Det finns även garageplatser under huset för uthyrning, där hissen går från garaget upp till lokalen.

Närservice:

Lokalen är belägen i centrala Göteborgs södra del där det finns ett gott utbud av service. På andra sidan av Mölndalsvägen finner du Ica Maxi Stormarknad. I övrigt finner du gott om lunchrestauranger, café, gym, skomakeri och mycket mer!

Kommunikationer

Lokalen är belägen med goda buss- och spårvagnskommunikationer från hållplatsen Lana där spårvagnarna 2 och 4 går och busslinjerna 86 och 758.
Mölndalsvägen 95

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner