Gripengatan 2

F60 Företagspark , Arlandastad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

357 - 1 653 m²

Pris

Tillträde

Q4- 2024

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

I F60 Företagspark finns det utrymme att skräddarsy yteffektiva lokaler för kontor, tjänster och produktion i ett flygplatsnära område vid E4:an.

F60 Företagspark ger rätt förutsättningar för företag med koppling till Arlandaområdet och motorvägarna. För företag som är beroende av export, leverans och infrastruktur och för Service Suppliers som erbjuder tjänster, varor och service med koppling till flygplatsen och närliggande verksamheter. Dessutom med direkttillgång till hela Explore Arlandastads stora, varierande utbud av service, upplevelse, naturnära rekreationsområden och attraktiva boendealternativ som ständigt utvecklas.

I området bebygger vi i ett första skede 125 000 kvadratmeter där yteffektiva lokaler utvecklas för kontor, tjänster och produktion. Företag som är med från start ges stora möjligheter till specialanpassningar och att tillsammans utveckla smarta, skräddarsydda och innovativa lösningar.  

F60 Företagspark kommer ge förutsättningar för kunder och samarbetspartners att träffas, samarbeta och skapa synergieffekter.

Övrig information

Övrigt:

Med ett genomgående helhetstänk och ett medvetet uppbyggt gestaltningsprogram bygger vi F60 Företagspark på det som är viktigt även för utsidan och miljön. F60 Företagspark kommer att präglas av god arkitektur, en gatumiljö med gröna inslag, sammanhållen bebyggelse och ett stadslikt gaturum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 645 1 135
Industri & verkstad 357 518

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Parkering
Terrass
Verkstad
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Q4- 2024

Prisinformation:

Då lokalerna byggs i samråd med hyresgästen så är hyran kopplad til den produktionskostnad som kalkyleras, en prisindikation sker därför efter ett första övergripande möte där krav och önskemål identifieras.

Utförande

Byggår:

2024

Planlösning:

I F60 Företagspark utvecklar vi en byggnader i 3 våningsplan, för flera hyresgäster. Lokalerna i gatuplan förses med lastport och högt till tak, och kopplas ihop med plan 2 för personalytor och kontor etc. Plan 3 ses som ett helt kontorsplan men kan delas upp i någon mindre lokal om efterfrågan finns. Planlösningar och övriga behov anpassas i möjligaste mån efter hyresgästens önskemål.

Energiklass:

Hög

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lastplats, hög takhöjd

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Traning Partner, Drivelab Test track 1 och terrängbana, Test track 2, Drivelab Center med utställningslokaler, Drivelab Sales and Service, WE träning, Heat, Scandic hotell, Scandinavian XPO, Quality hotell, Connect hotell, Nybygget, Sensac med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i området

Närservice:

Kommer att finnas restauranger i området när det är utbyggt.

Skyltläge:

Goda skyltmöjligheter på fastigheten i enlighet med gällande skyltprogram.

Vägbeskrivning:

E4 norrut: Ta avfarten mot Märsta/Sigtuna och strax därefter in till höger på Caravellegatan. Kör rakt fram i den första rondellen. I den andra rondellen, ta höger så att du kommer in på Halmsjövägen och därefter Gripengatan på höger sida. E4 söderut: Ta avfarten mot Märsta/Sigtuna och därefter till vänster. Ta till höger i första rondellen och rakt fram i andra rondellen. Kör rakt till vägvalet och välj höger mot Benstocken parkering och Nybygget. Fortsätt rakt fram till Gripengatan på vänster sida i körriktningen.

Kommunikationer

Busslinje mellan Märsta station och Arlanda flygplats.
Gripengatan 2

Om Arlandastad F60 AB

Arlandastad F60 AB

Cederströms slinga 17

190 47 Stockholm-Arlanda

explorearlandastad.se

Fler annonser från Arlandastad F60 AB