Halmsjövägen

F60 Företagspark , Arlandastad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 8 500 m²

Hyra

Tillträde

Q1 2025

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

I F60 Företagspark finns möjlighet att skräddarsy yteffektiva lokaler för kontor, tjänster och produktion i ett flygplatsnära område vid E4:an.

F60 Företagspark ger rätt förutsättningar för företag som är beroende av export, leverans och infrastruktur. Passar bland andra Service Suppliers som erbjuder tjänster, varor och service med koppling till flygplatsen och närliggande verksamheter. Dessutom med direkttillgång till hela Explore Arlandastads stora utbud av service, upplevelse, naturnära rekreationsområden och attraktiva boendealternativ som ständigt utvecklas.

I området bebygger vi i ett första skede 125 000 kvadratmeter där yteffektiva lokaler utvecklas för kontor, tjänster och produktion. Företag som är med från start ges stora möjligheter till specialanpassningar och att tillsammans utveckla smarta, skräddarsydda och innovativa lösningar. 

F60 Företagspark kommer ge bra förutsättningar för kunder och samarbetspartners att träffas, samarbeta och skapa synergieffekter.

Övrig information

Övrigt:

F60 Företagspark kommer att präglas av god arkitektur, en gatumiljö med gröna inslag, sammanhållen bebyggelse och ett stadslikt gaturum. Med ett genomgående helhetstänk och ett medvetet uppbyggt gestaltningsprogram bygger vi F60 Företagspark på det som är viktigt även på utsidan och för miljön.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 500 8 500

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Tillträde:

Q1 2025

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

I F60 Företagspark utvecklar vi byggnader från 1 till 9 våningar, för en eller flera hyresgäster. Planlösning, takhöjd och övriga behov och krav anpassas efter hyresgästens önskemål.

Energiklass:

Hög

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i området

Skyltläge:

Goda skyltmöjligheter på fastigheten i enlighet med gällande skyltprogram.

Vägbeskrivning:

E4 norrut: Ta avfarten mot Märsta/Sigtuna och strax därefter in till höger på Caravellegatan. Kör rakt fram i den första rondellen. I den andra rondellen, ta höger så att du kommer in på Halmsjövägen. E4 söderut: Ta första avfarten mot Märsta/Sigtuna och därefter till vänster. Ta till höger i första rondellen och rakt fram i andra rondellen. Kör rakt till vägvalet och välj höger mot Benstocken parkering och Nybygget. Fortsätt rakt fram på Halmsjövägen.

Halmsjövägen

Om Arlandastad F60 AB

Arlandastad F60 AB

Cederströms slinga 17

190 47 Stockholm-Arlanda

explorearlandastad.se

Fler annonser från Arlandastad F60 AB