Gustav III:s Boulevard 32

Frösunda , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 182 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Välkommen till Fastoffice Centrala Frösunda!

Vi vet att arbetsplatsen är så mycket mer än bara en plats för arbete. Det är den trygga arenan där du och dina kollegor umgås, bygger relationer och lär av varandra – en plats för välmående och gemenskap. Vi erbjuder flexibla coworking ytor anpassande efter era specifika önskemål till attraktiva priser med moderna avtalsvillkor. Tillsammans hittar vi en skräddarsydd kontoslösning som ger er utrymme att växa och utvecklas framåt. Fastoffice Flex - 2 990 kr/mån ex moms - Mobil Access till samtliga coworking ytor inom Fastoffice Flex - WIFI - Kaffemaskin - Skrivare - Konferensrum - Gym - Möblerade arbetsytor.

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 182

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hilton 2

Byggår:

2002

Renoveringsår:

2022

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär – här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.

Närservice:

I huset finns restaurang och café av K-märkt Centrala Frösunda, Nordic Wellness fullt utrustat gym med klasser (1 100 kvm). Konferensavdelning, reception, Co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass. I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikations läge. 600 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar, 15 m till hållplats på Gustav III:s Boulevard och 50 m till hållplats längs E4:an. Med bil ligger det intill E4:an och i närheten av E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.
Gustav III:s Boulevard 32

Om Fastoffice

Fastoffice är en del av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Hos oss finner du co-working och kontorshotell på ett flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Vi erbjuder flexibla hyreskontrakt på alla våra kontorshotell vilket ger flexibilitet för er som hyresgäst. Vi har kontorsrum i olika storlekar och prisklasser – ni avgör vad som passar er bäst.

Fastoffice

Box 55625, Sturegatan 38

102 12 Stockholm

fastoffice.se

Fler annonser från Fastoffice