Finlandsgatan 36

Kista , Kista
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 - 52 m²

Hyra

Från 2 990kr/mån

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till Fastoffice Kista Bright!

Vi vet att arbetsplatsen är så mycket mer än bara en plats för arbete. Det är den trygga arenan där du och dina kollegor umgås, bygger relationer och lär av varandra – en plats för välmående och gemenskap.

Vi erbjuder flexibla coworking ytor anpassande efter era specifika önskemål till attraktiva priser med moderna avtalsvillkor. Tillsammans hittar vi en skräddarsydd kontoslösning som ger er utrymme att växa och utvecklas framåt.

Fastoffice Flex - 2 990 kr/mån ex moms
- Mobil Access till samtliga coworking ytor inom Fastoffice Flex
- WIFI
- Kaffemaskin
- Skrivare
- Konferensrum
- Gym
- Möblerade arbetsytor

Kontorsrum
- Small - 1 person
- Medium - 2 personer
- Large – 3 personer och uppåt
- Mobil access
- Möblerade kontor
- Postbox
- Städning av gemensamhetsytor
- Fastoffice Flex

Small - 4 990 kr/mån ex moms
Medium - 6 990 kr/mån ex moms
Large - Kontakta oss för prisinformation


Felix Thorell - 08-562 517 51

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 6 52

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Från 2 990kr/mån

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ekenäs 1

Renoveringsår:

2022

Antal rum:

29

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Kista Bright ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Kontoret ligger ca 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid mellan 11.00 - 13.00. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss. Avfarten från förbifarten kommer att ligga vid Kista Bright vilket gör stadsdelen till Kista Science Citys nya entré, både söder- och norrifrån. T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030). Stadsdelen blir tack vare det ännu mera tillgänglig för dig som åker kollektivt.
Finlandsgatan 36

Om Fastoffice

Fastoffice är en del av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Hos oss finner du co-working och kontorshotell på ett flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Vi erbjuder flexibla hyreskontrakt på alla våra kontorshotell vilket ger flexibilitet för er som hyresgäst. Vi har kontorsrum i olika storlekar och prisklasser – ni avgör vad som passar er bäst.

Fastoffice

Box 55625, Sturegatan 38

102 12 Stockholm

fastoffice.se

Fler annonser från Fastoffice