Mölndals Bro 9

Mölndal , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

375 m²

Hyra

Tillträde

2024

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

MIMO MåBraKontor - mitt i Mölndal.

Nu finns chansen på en fin kontorsyta högt upp i MIMO på våning 13 av 18 våningar.

Här högt upp i MIMO ser du fritt över Mölndal och har fria siktlinjer.

Ytan är 375 kvm och här kan du vara med och påverka layout och material. 

Här i MIMO skapas MåBraKontor, där människorna som arbetar i fastigheten ska må bra och få en fin balans i livet.

MIMO ligger mitt i Mölndals innerstad med småskaliga butiker, caféer och restauranger, en modern galleria och all service du behöver för att lösa vardagspusslet. Precis utanför dörren finns alla kommunikationer lätt tillgängliga, där tåg, buss och spårvagn snabbt och bekvämt kan ta dig till centrala Göteborg och andra viktiga destinationer. Precis innanför dörren finns Mindpark som hjälper till med allt ifrån att anordna kvällens afterwork, morgondagens fredagsfrukost eller ordnar med nästa veckas konferens. Här finns möjlighet att vistas ute på en Walk and talk terrass och på plan 11 finns en härlig stor terrass för alla i hela MIMO att njuta av.

Inflyttning från oktober 2024.

Välkommen du också!

Ytor

  • Total yta:

    375 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

2024

Utförande

Byggår:

2024

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Precis utanför dörren finns alla kommunikationer lätt tillgängliga, där tåg, buss och spårvagn snabbt och bekvämt kan ta dig till centrala Göteborg och andra viktiga destinationer. Precis innanför dörren finns Mindpark som hjälper till med allt ifrån att anordna kvällens after work, morgondagens fredagsfrukost eller ordnar med nästa veckas konferens.

Närservice:

MIMO ligger mitt i Mölndals innerstad med småskaliga butiker, caféer och restauranger, en modern galleria och all service du behöver för att lösa vardagspusslet.

Skyltläge:

Fantastiskt skyltläge ut mot E6:an i norrgående och södergående riktning.

Kommunikationer

Granne med Mölndals resecentrum. Här finns alla tänkbara allmänna kommunikationer - buss, spårvagn, pendeltåg och fjärrtåg.
Mölndals Bro 9

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB