Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

9 500 000 kr

Begärt pris

3 000 000 kr

Bransch

Bygg och entreprenad

Beskrivning

  • Bygg och entreprenad

Ett lönsamt företag inom Golv- & väggbeläggningsarbeten med tillhörande och självständig butik "vägg-i-vägg" i eget bolag söker ny ägare.

Ett lönsamt företag inom Golv- & väggbeläggningsarbeten med tillhörande och självständig butik "vägg-i-vägg" i eget bolag söker ny ägare. De anställda har många års erfarenhet inom branschen, har en spetskompetens och kompetens som krävs för att utföra kvalitativa arbeten - ett specialistområde är att lägga plattor av storformat. Företaget arbetar med de ledande leverantörerna inom branschen för att kunna garantera kvalitetssäkra produkter och material och man åtar sig projekt i hela Örebro län med omnejd. Man erbjuder professionell hjälp och ger garanterat snabba och korrekta svar, oavsett om det handlar om en mosaikbänk till köket eller nytt kakel till badrummet.

Övrig information

Övrigt:

Personalen har många års erfarenhet inom branschen, har en spetskompetens och kompetens som krävs för att utföra kvalitativa arbeten - ett specialistområde är att lägga plattor av storformat.

Ekonomi

Antal anställda:

5

Pris:

3 000 000 kr

Prisinformation:

3 MSEK eller högstbjudande

Omsättning:

9 500 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Ett lönsamt företag inom Golv- & väggbeläggningsarbeten med egen butik

Bransch:

Bygg och entreprenad

Startår:

2012

Antal kunder:

1000

Verksamhet:

Företag inom Golv- & väggbeläggningsarbeten med tillhörande och självständig butik i eget bolag.


Om Exitpartner AB

Mer än en företagsförmedling Vi fungerar som rådgivare i allt som rör ägarfrågor i ett företag. Våra mäklare har lång erfarenhet av företagsledning och kan snabbt sätta sig in i din frågeställning och ge dig råd. Du får hjälp med analys och värdering och vi hjälper dig till rätt skatteupplägg. Från att börja fundera på att sälja eller köpa företag till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen.

Exitpartner AB

www.exitpartner.se

Fler annonser från Exitpartner AB