Flötövägen 201

Åhus
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

43 970 m²

Pris

7 500 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industritomt

Bra beläget markområde intill Åhus Golfklubb om ca 44 000 kvm. Taxerat som industrimark och ej detaljplanerat.

Bra beläget markområde intill Åhus Golfklubb om ca 44 000 kvm. Taxerat som industrimark och ej detaljplanerat.

Fastighetsbeskrivning

Bra beläget markområde i utkanten av Åhus och intill golfbanan. Fastigheten är taxerad som industrimark och utanför detaljplan. 

Omgivning

Att bo i Åhus

Åhus är en av de klassiska svenska badorterna. I slutet av 1800-talet fylldes stränderna av badande i tidstypiska randiga baddräkter. På tidig medeltid var Åhus en viktig handelsstad vilket präglar atmosfären i de smala gränderna. Läget vid havet och de knappa två milen till Kristianstad gör staden extra attraktiv.

Åhus är betydligt mer än en sommarstad. Men den kontinentala stämningen en julikväll längs hamnpromenaden är svårslagen. Kvällssolen släpar sitt röda ljus över stilla vågor där glass- och restaurangbåtarna ligger vid kaj. Dofterna från de blommande trädgårdarna blandas med havsdoft och restaurangernas klirrande bestick. På avstånd hörs skratten från barnens kvällsdopp.

Åhus befolkning ökar under sommarhalvåret men orten är levande året runt som kommunens näst största tätort. Service, skolor och kommunikationer är väl utbyggda. Det lokala näringslivet är starkt precis som kultur- och föreningslivet. Här kretsar mycket kring livet vid havet med båt- och vattensport, kritvita badstränder eller kvällsdopp från bryggor och pirar.

Kvar från medeltiden finns bland annat Mariakyrkan och det gamla rådhuset på torget samt stadens ringmur. Till sevärdheterna hör även den 300 år gamla Spritkyrkan kopplad till världssuccén Absolut Vodka. Alla deras produkter görs och förpackas i Åhus.

Efter en kvart i bilen kan du parkera i centrala Kristianstad som erbjuder arbetstillfällen, högskola och fullt utbyggd service. Stadens handelstraditioner är starka. Här finns två stora köpcenter och alla betydande handelskedjor. Men Kristianstad har också ett rikt kultur-, nöjes- och restaurangliv samt stolta idrottstraditioner.

Kommunikationer

Övrigt

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. 

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten. 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

 

Övrig information

Servitut:

Avtalsservitut,Avtalsservitut,Avtalsservitut elledning,Officialservitut väg,Avtalsservitut kraftledning mm

Ekonomi

Pris:

7 500 000 kr

Prisinformation:

eller bud

Typkod:

411 - Industrienhet, tomtmark

Flötövägen 201

Om Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Tessins väg 2

217 58 Malmö

bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen