Dalarna
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Vård & Hälsa

Beskrivning

  • Vård & Hälsa

Mycket välskött HVB Hem med högkvalitet och god lönsamhet söker en ny ägare.

Välskött och lönsamt HVB-hem

HVB-hem beläget i Svealand med närhet till Mälardalen. Verksamheten bedrivs genom 2 stycken bolag, varav det ena äger fastigheten och i det andra bolaget bedrivs verksamheten.

Inriktningen är mot tonåringar mellan 14 och 18 är. Man har idag ramavtal med ett flertal kommuner. Verksamheten har under åren man funnits byggt upp en mycket väl fungerande verksamhet med bra samarbete med socialtjänster runtom i landet. Man är kända för att bedriva en seriös verksamhet.

Idag äger man ett fastighetsbolag som äger fastigheten och den operativa rörelsen. Därför lätt att hela tiden anpassa fastigheten efter beläggning. Det finns expansionsmöjligheter i fastigheten. Genom det upplägget man har nu så är verksamheten mycket lönsam och håller en hög kvalitet.

För ytterligare information kontakta Företagsmäklare Lars-Erik Wiik 070-621 12 44 eller Mikael Krusemeng 018-430 50 81.

Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av mer information.

Ekonomi

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Vård & Hälsa


Om TACTIC Företagsförmedling Eskilstuna / Västerås / Uppsala

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling Eskilstuna / Västerås / Uppsala

Flottiljgatan 61

721 31 Västerås

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling Eskilstuna / Västerås / Uppsala