Stationsgatan 6

Kolbäck , Kolbäck
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Vård & Hälsa

Beskrivning

  • Vård & Hälsa

Nu har du möjlighet att driva din egen salong här. En mycket populär och fullt utrustad frisörsalong  med 2 st frisörstolar och 1 schamponeringsstol.

Frisörsalong

Mitt i Hallstahammars Kommun ligger Kolbäck. Det är ett gemytligt litet samhälle där skolan, affären och järnvägsstationen alltid finns precis i närheten.

Nu har du möjlighet att driva din egen salong här. En mycket populär och fullt utrustad frisörsalong  med 2 st frisörstolar och 1 schamponeringsstol. År 2021 köptes nya frisörstolar och kassadisk. Ägaren har ägt salongen sedan 1993. En väl inarbetad salong med många återkommande kunder.  Lokalen renoverades år 2021. Till lokalen finns även ett lager.

 

Är du intresserad av att driva en egen salong så är detta ett unikt tillfälle. Kontakta företagsmäklare Anneli Svensson på tele: 070-304 72 97 om du vill veta mer.

Utförande

Företagsnamn:

Kolbäcks Hårteam AB

Bransch:

Vård & Hälsa

Startår:

1993

Stationsgatan 6

Om TACTIC Företagsförmedling Eskilstuna / Västerås / Uppsala

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling Eskilstuna / Västerås / Uppsala

Flottiljgatan 61

721 31 Västerås

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling Eskilstuna / Västerås / Uppsala