Bråtebäcksvägen 41

Bråtebäcken , Karlstad
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

12 025 m²

Pris

8 500 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industritomt
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Friköpt detaljplanerad industrimark för exploatering!

Nu finns möjlighet att förvärva 12 025 kvm friköpt detaljplanerad industrimark på Bråtebäcken intill E18. Detaljplanen tillåter en maximal bygghöjd om 25 meter samt en exploateringsgrad om 40 % av tomtarealen. Kontakta Richard Patré för mer information.

Byggnadsbeskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva 12 025 kvm friköpt detaljplanerad industrimark på Bråtebäcken intill E18. Detaljplanen tillåter en maximal bygghöjd om 25 meter samt en exploateringsgrad om 40 % av tomtarealen. 

Bråtebäcken är ett nyetablerat industriområde i östra Karlstad intill E18 cirka 3 km från Välsvikens handelsområde samt cirka 10 kvm från centrum. Etableringarna startade under 2018 och 2019 och i området finns företag som Zeppelin-Cat, Jetpak, Ramudden och EnerSys.

Här tillåter detaljplanen etablering av industriverksamhet i ett område med varierande fastighetsstorlekar där det även är möjligt att etablera tung, störande och utrymmeskrävande verksamhet. Närheten till E18 skapar god tillgänglighet och ett bra skyltläge längsmed motorvägen.

Övrig information

Planbestämmelser:

detaljplan: Industriområde bråtebäcken (2012-08-29)

Ekonomi

Pris:

8 500 000 kr

Typkod:

411 - Industrienhet, tomtmark

Bråtebäcksvägen 41

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice