HVB-hem med fastighet

Partille
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

6 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Vård & Hälsa

Beskrivning

  • Vård & Hälsa

HVB-hem med tillhörande fastighet!

Bolaget bedriver HVB-hem för pojkar och flickor i åldrarna 14–18 år. Verksamheten är belägen i tryggt och trivsamt behandlingshem i lugnt villaområde utanför Göteborg. Verksamheten bedrivs med tillstånd enligt Inspektionen för vård och omsorg (IVO) som utfärdar tillståndsbevis för enskild verksamhet enligt 7 kap. 1 § första stycket 1 socialtjänstlagen (2001:453), SoL, att bedriva hem för vård eller boende.

HVB-hemmet riktar sig till personer med psykosocial problematik. Bolagets uppdragsgivare är socialtjänst, landsting, mm. Klienterna placeras enligt socialtjänstlagen och upptagningsområde är hela Sverige. Verksamheten har plats för 7 pojkar och flickor i åldern 14 till 18 år.

Bolaget redovisar en omsättning om drygt 6 miljoner och har en mycket god lönsamhet.

Ekonomi

Antal anställda:

14

Prisinformation:

Kontakta mäklaren

Omsättning:

6 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Vård & Hälsa

Startår:

2016

Utrustning som medföljer:

Info i prospekt


Om Exitpartner AB

Mer än en företagsförmedling Vi fungerar som rådgivare i allt som rör ägarfrågor i ett företag. Våra mäklare har lång erfarenhet av företagsledning och kan snabbt sätta sig in i din frågeställning och ge dig råd. Du får hjälp med analys och värdering och vi hjälper dig till rätt skatteupplägg. Från att börja fundera på att sälja eller köpa företag till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen.

Exitpartner AB

www.exitpartner.se

Fler annonser från Exitpartner AB